ÜRÜNLERİMİZ
MAKARNA & NOODLE
Bu geliştiriciler, üretimde ve son üründe makarna kalitesini olumsuz etkileyen faktörlerin minimize edilmesine katkıda bulunur. Yumuşak/sert buğday kullanımın oranını artırır, ürünün kurutma işlemini yüksek sıcaklıklarda yapılmasına elverişli hale getirerek zamandan ve enerjiden tasaruf edilir. Pişirme sırasında üründe istenmeyen yapışma, aşırı kabarma ve pişirme suyunda bulanıklık önlenir. Duyusal olarak üründe çiğnenebilirlik özelliğinde artış ve üründe dirilik sağlanır.
Makarna & Noodle için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
Millzyme® Pasta – More 10 Millzyme® Pasta – More 20 Millzyme® Pasta – More 30 Millzyme® Pasta – More 40 Millzyme® Pasta – More 50 |
|
10,0 – 50,0 |
Open Every Day:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm
Adres
Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55