Bir Sayfa Seçin

ÜRÜNLERİMİZ

MAKARNA & NOODLE

Bu geliştiriciler, üretimde ve son üründe makarna kalitesini olumsuz etkileyen faktörlerin minimize edilmesine katkıda bulunur. Yumuşak/sert buğday kullanımın oranını artırır, ürünün kurutma işlemini yüksek sıcaklıklarda yapılmasına elverişli hale getirerek zamandan ve enerjiden tasaruf edilir. Pişirme sırasında üründe istenmeyen yapışma, aşırı kabarma ve pişirme suyunda bulanıklık önlenir. Duyusal olarak üründe çiğnenebilirlik özelliğinde artış ve üründe dirilik sağlanır.

Makarna & Noodle için Un Geliştirici
ÜRÜN ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)

Millzyme® Pasta – More 10

Millzyme® Pasta – More 20

Millzyme® Pasta – More 30

Millzyme® Pasta – More 40

Millzyme® Pasta – More 50

  • Suda çözünen nişasta oranını azaltır pişirme suyundaki bulanıklık önlenir
  • Rengin stabil kalmasını sağlar,
  • Kırılmayı dağılmayı minimize eder,
  • Yapışmayı önler.
10,0 – 50,0

 

Open Every Day:

Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm

Adres

Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55