SEKTÖRLER
ÇEŞİTLİK
Pastalık & Çeşitlik
Açma, poğaça, simit, galeta ve kurabiye yanında çeşitli tahıl ekmeklerinden oluşmaktadır. Günümüzde yüksek besin değeri ve çeşitli tüketici grupların tercih ettiği ekmek çeşitlerine talep artışı olmuştur. Bu proseslerde ekmeklik üretimlerden farklı olarak diğer bileşenlerin (şeker, yağ, çavdar unu, tam buğday unu vb.) prosese dahil edilmesiyle un alt yapısındaki zayıflama, doğru özellik ve miktarda un geliştiricinin kullanımıyla tolere edilebilmektedir.
- Gözenek yapıda iyileşme ve homojen görünüm.
- Raf ömrünü uzatır.
- Yüksek hacim sağlar
Çalışma Günleri:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Hafta Sonu: 9am – 4pm
Adres
Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE