BİSKÜVİ & GOFRET & KRAKER
Un Geliştirici
Proteaz enzimleri hamur direcini ve vizkositeyi düşürerek işleme kolaylığı sağlar. Üretimin, proses ve amacına uygun olarak yapılmasına olanak verir. Uygun dozaj ayarlaması ile son üründe istenen kaliteye ulaşılır.
Bisküvit & Gofret & Kraker
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
millzyme® PROX – 10 millzyme® PROX – 20 millzyme® PROX – 30 millzyme® PROX – 40 millzyme® PROX – 50
|
Hamur direncini düşürür. Vizkositeyi düşürür akışkan bir hamur elde edilir. Hamur işlemede kolaylık . Hamura şekil vermede kolaylık sağlar. Üründe istenen duyusal kaliteye ulaşılması sağlanır. Çıtırlık ,gevreklik ve ağızda dağılma sağlar. |
0,5 – 2,5 |
Open Every Day:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm
Adres
Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55