SEKTÖRLER
KRUVASAN & MİLFÖY
Kruvasanın kökeni “kipferl” isimli başka bir mayalı hamur işine dayanıyor. Bu hamur işinin ise 13. yüzyıldan itibaren Avusturya’da yapıldığı bugün ise Batı’nın özellikle Doğu Avrupa ülkelerinin vazgeçilmez kahvaltılık yiyeceğidir.
Kruvasan hamuru yapmak için yüksek alt yapı içeren unlar kullanılır. Kruvasan yapımı aşamasında oldukça fazla yağ kullanılmakta ve hamurun yağ içeriğini taşıyacak özellikler vermek amacıyla un geliştiriciler kullanılır.
Milföy, hamur, tereyağı veya diğer katı yağlardan oluşan lamine hamurdan yapılmış hafif bir hamur işidir. Yüksek alt yapılı unlardan yapılır.
Kruvasan ve Miföy hamuru için millzyme® LUX – 60 önermekteyiz.
millzyme® LUX – 60
- Otomasyon sisteminde fireyi azaltarak ekonomik kaybı önler.
- Hamurun dayanım süresini uzatır.
- Üretim kalitesini standardize eder ve üründen üstün performans görülür.
- Hamurun işlenebilirliğini kolaylaştırır.
- Hamura yağ içeriğini taşıyacak özellikler verir. Son üründeki hata payını azaltır.
Çalışma Günleri:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Hafta Sonu: 9am – 4pm
Adres
Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE