HİZMETLERİMİZ
R & D
AR-GE
Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklılık anlayışımızla, global düzeyde sektörel gelişimlerin takibini büyük bir titizlikle yapmaktayız.
Yenilikçilik, çeşitlilik ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle AR&GE çalışmalarımızı tecrübeli kadromuzla her zaman yüksek motivasyon, istek ve azimle gerçekleştirmekteyiz. Yenilikçi yaklaşımımız ile sektöre farklı bakış açıları, yaratıcı fikirler, ürünler ve süreçler geliştirerek bunların hayata geçirilmesi aşamasında desteklerimizi vermekteyiz. Çeşitlilik anlamında verdiğimiz tüm hizmetlerimizde değişen müşteri dinamiklerine ( buğday kalitesi, öğütme teknolojisi, pazar beklentileri) yönelik çalışmalar yürütmekteyiz. Sürdürülebilirlik için üretim süreçlerindeki tüm olası riskler önceden belirlenip gerekli önlemler alınarak yapılan çalışmalar ile kolay uygulanabilirlik ve devamlılık sağlamaktayız. Ülkeler arasında farklılık gösteren beslenme alışkanlıkları ve özellikle unlu mamüllerin tüketimindeki kültür farklılığı ile şekillenen farklı ihtiyaçlara son düzey teknolojik sistemlerle çözüm sunmaktayız.
Labaratuvar Çalışmaları
Her yıl değişen buğday kalitesine bağlı olarak buğday ve undaki eksiklikleri ve ihtiyaçlarını tespit etmek için mevcut laboratuarlarımızda fiziksel, kimyasal, reolojik ve mikrobiyolojik analizler yapılmaktadır.
Yapılan analizlerin sonuçları , teknik destek ekibimiz tarafından değerlendirilip müşterilerimizin talepleri doğrultusunda , hedef çalışmaya uygun olarak yorumlanır. Paçal kalitesi ve varsa öğütme hataları fabrikalar uyarılır ve alt yapının düzgün hazırlanması sağlanır . Onaylanan un alt yapısı ile önce laboratuvar şartlarında sonra uygulama laboratuvarlarımızda denemeler yapılarak müşteriye özel un geliştirici formülize edilir ve sahadaki deneme sonuçları takip edilir. Uygulama sırasında hamurkarların veya üretim sorumlularının gerek ortam, gerekse uygulama hataları durumunda ; laboratuvarımızdaki tecrübeli hamurkarlar ve arge mühendislerimiz ile problemlerin çözümünde destek verilmektedir.
- Nem Tayini
- Hektolitre Tayini
- Yabancı Madde Tayini
- Yaş Gluten – Gluten Index
- Sedimantasyon – Gecikmeli Sedimantasyon
- Düşme Sayısı Enzim Aktivitesi (FN: Falling Number )
- Fungal Enzim Aktivitesi FFN (Fungal Falling Number )
- Kül Tayini
- Granülizasyon Tayini
- Zedelenmiş Nişasta
- Farinograph
- Extensograph
- Mikrobiyolojik Analizler
Çalışma Saatleri:
MPazartesi -Cuma 8am – 5pm
Haftasonu: 9am – 4pm
Adres
Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE