Bir Sayfa Seçin

HİZMETLERİMİZ

R & D

AR-GE

Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklılık anlayışımızla, global düzeyde sektörel gelişimlerin takibini büyük bir titizlikle yapmaktayız.

Yenilikçilik, çeşitlilik ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle AR&GE çalışmalarımızı tecrübeli kadromuzla her zaman yüksek motivasyon, istek ve azimle gerçekleştirmekteyiz. Yenilikçi yaklaşımımız ile sektöre farklı bakış açıları, yaratıcı fikirler, ürünler ve süreçler geliştirerek bunların hayata geçirilmesi aşamasında desteklerimizi vermekteyiz. Çeşitlilik anlamında verdiğimiz tüm hizmetlerimizde değişen müşteri dinamiklerine ( buğday kalitesi, öğütme teknolojisi, pazar beklentileri) yönelik çalışmalar yürütmekteyiz. Sürdürülebilirlik için üretim süreçlerindeki tüm olası riskler önceden belirlenip gerekli önlemler alınarak yapılan çalışmalar ile kolay uygulanabilirlik ve devamlılık sağlamaktayız. Ülkeler arasında farklılık gösteren beslenme alışkanlıkları ve özellikle unlu mamüllerin tüketimindeki kültür farklılığı ile şekillenen farklı ihtiyaçlara son düzey teknolojik sistemlerle çözüm sunmaktayız.

Labaratuvar Çalışmaları

Her yıl değişen buğday kalitesine bağlı olarak buğday ve undaki eksiklikleri ve ihtiyaçlarını tespit etmek için mevcut laboratuarlarımızda fiziksel, kimyasal, reolojik ve mikrobiyolojik analizler yapılmaktadır.

Yapılan analizlerin sonuçları ,  teknik destek ekibimiz tarafından değerlendirilip  müşterilerimizin talepleri doğrultusunda , hedef çalışmaya uygun olarak  yorumlanır.  Paçal kalitesi  ve varsa  öğütme hataları fabrikalar  uyarılır ve alt yapının düzgün hazırlanması sağlanır . Onaylanan un alt yapısı ile  önce  laboratuvar şartlarında sonra  uygulama laboratuvarlarımızda   denemeler yapılarak  müşteriye özel   un geliştirici formülize edilir  ve  sahadaki  deneme sonuçları takip edilir.   Uygulama sırasında   hamurkarların veya üretim sorumlularının   gerek ortam, gerekse  uygulama hataları durumunda ; laboratuvarımızdaki tecrübeli  hamurkarlar ve arge mühendislerimiz ile problemlerin çözümünde   destek verilmektedir.

  • Nem Tayini
  • Hektolitre Tayini
  • Yabancı Madde Tayini
  • Yaş Gluten – Gluten Index
  • Sedimantasyon – Gecikmeli Sedimantasyon
  • Düşme Sayısı Enzim Aktivitesi (FN: Falling Number )
  • Fungal Enzim Aktivitesi FFN (Fungal Falling Number )
  • Kül Tayini
  • Granülizasyon Tayini
  • Zedelenmiş Nişasta
  • Farinograph
  • Extensograph
  • Mikrobiyolojik Analizler

Çalışma Saatleri:

MPazartesi -Cuma 8am – 5pm
Haftasonu: 9am – 4pm

Adres

Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE