Bir Sayfa Seçin

SEKTÖRLER

Bisküvi & Gofret & Kraker

Bisküvi & Gofret & Kraker

Bisküvilik buğday çeşidi Triticum Compactumdur. Bisküvi, 16’ıncı yüzyıldan beri beslenmemizde yer alan, otomatik üretim hatlarında üretilen bir besin öğesidir. Genel olarak bisküvilik unda aranan özellikler arasında yoğurma kolaylığı, homojen hamur eldesi, kolay işlenebilirlik ve şekil verebilme, pişme ve soğutma esnasında çatlak ve kırılmaların oluşmaması ve bisküvi hamurunun pişme süresinin kısa olmasıdır. Kullanılan un geliştiriciler ile gluten yapısı zayıflatılarak hamurun viskozitesinin düşürülmesiyle renk dalgalanmalarının önüne geçilir ve istenen gevreklik sağlanır.

 Bisküvi, kraker, kek, gofret ve bar bilinen en eski atıştırmalık besinlerdir.Bu tür besinler, sıcak veya soğuk içeceklerin yanında veya tek başına tüketilen öğün atlamaya neden olabilen,temel malzemeleri buğday unu,şeker,yağ ve çikolata olduğundan,karbonhidrat ve yağ içerikleri yüksek besinlerdir.Raf ömürlerini uzunluğu ve kolay taşınabilir olmaları nedeniyle hem üretici hem de tüketiciler tarafından giderek daha çok tercih edilen besinler arasında yer almaktadırlar.

 Bisküvi, gofret ve kraker üretiminde millzyme®  PROX serisi ürünlerimiz istenilen kalitenin standardizasyonunu sağlar.

Çalışma Günleri:

Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Hafta Sonu: 9am – 4pm

Adres

Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE