Bir Sayfa Seçin

SEKTÖRLER

Dünya Ekmekleri

Her ülkenin kendine özgü ekmekleri , değişen buğday kaliteleri ve ekmek işleme teknolojileri dikkate alınarak  ürünler geliştirilmekte ,gerek o ülkelerdeki mevcut un fabrikaları için gerekse un ihracatı yapılan ülkeler için hizmet verilmektedir.

millzyme® PAN -EX ve millzyme®  BAGET serisi ürünlerimiz Ülkemizde üretilen ekmek tiplerinin yanı sıra ihracatı yapılacak ülkenin ekmek kültürüne göre üretilen enzim kombinasyonlarıdır. Ülkemizde ihracat ortalama 30-45 gün süren deniz ulaşımıyla yapılmaktadır. Bu enzim kombinasyonları unun üretiminden unun ihracat noktasına teslimine kadarki süreçte (nem, sıcaklık vs bağlı olarak ) unda oluşabilecek olumsuz değişiklikleri ortadan kaldırır. Gönderilen un amacına uygun olarak teslim edilmesine olanak sağlar.

Fransız Baget , Irak Haceri , İran Berberi ,Sengeng , Pakistan  Chipati ,Kazakistan Özbekistan  Lepyoşka ,Rus Ekmeği, Suriye Lavaşı ,Arap  Pita Ekmeği   vb.    ekmek tipleri için ;

millzyme®  BAGET ve millzyme® PAN -EX serisi ürünler kullanılmaktadır. Bu ürünler ile;

  • Fermantasyon dayanımı artar.
  • Yüksek hacimli ürün elde edilir
  • Bıçaklar daha belirgindir
  • Homojenize edilmiş gözenek yapısı
  • Dolgun iç yapı

Çalışma Günleri:

Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Hafta Sonu: 9am – 4pm

Adres

Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE