SEKTÖRLER
Dünya Ekmekleri
Her ülkenin kendine özgü ekmekleri , değişen buğday kaliteleri ve ekmek işleme teknolojileri dikkate alınarak ürünler geliştirilmekte ,gerek o ülkelerdeki mevcut un fabrikaları için gerekse un ihracatı yapılan ülkeler için hizmet verilmektedir.
millzyme® PAN -EX ve millzyme® BAGET serisi ürünlerimiz Ülkemizde üretilen ekmek tiplerinin yanı sıra ihracatı yapılacak ülkenin ekmek kültürüne göre üretilen enzim kombinasyonlarıdır. Ülkemizde ihracat ortalama 30-45 gün süren deniz ulaşımıyla yapılmaktadır. Bu enzim kombinasyonları unun üretiminden unun ihracat noktasına teslimine kadarki süreçte (nem, sıcaklık vs bağlı olarak ) unda oluşabilecek olumsuz değişiklikleri ortadan kaldırır. Gönderilen un amacına uygun olarak teslim edilmesine olanak sağlar.
Fransız Baget , Irak Haceri , İran Berberi ,Sengeng , Pakistan Chipati ,Kazakistan Özbekistan Lepyoşka ,Rus Ekmeği, Suriye Lavaşı ,Arap Pita Ekmeği vb. ekmek tipleri için ;
millzyme® BAGET ve millzyme® PAN -EX serisi ürünler kullanılmaktadır. Bu ürünler ile;
- Fermantasyon dayanımı artar.
- Yüksek hacimli ürün elde edilir
- Bıçaklar daha belirgindir
- Homojenize edilmiş gözenek yapısı
- Dolgun iç yapı
Çalışma Günleri:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Hafta Sonu: 9am – 4pm
Adres
Akçaburgaz Mah. 3082. Sokak No:3
Esenyurt / İstanbul / TÜRKİYE