Bir Sayfa Seçin

ÜRÜNLERİMİZ

EKMEK GELİŞTİRİCİLER

 

Farklı kalitedeki ekmeklik unların standart kalitede hamur ve ekmek elde edebilmek için özel olarak formülize edilmiş enzim kombinasyonudur. Kaliteye olumsuz etki eden faktörlere karşı dayanımı arttırır

Ekmek Çeşitleri için Un Geliştirici
ÜRÜN ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)

Millzyme® PRO -10

Millzyme® PRO -20

Millzyme® PRO -30

Millzyme® PRO -100

Millzyme® PRO -500

  • Yüksek fırın sıçraması sağlar.
  • Bıçak açmada iyileşme.
  • Yüksek Hacim
  • Mevsim geçişlerinde kurumayı önler.
  • İç gözenek yapısında iyileşme ve iç dolgunluğu sağlar.
100 – 200

 

Tost, roll, sandviç ve hamburger ekmeklerinin üretimi sırasında oluşabilecek hataların önüne geçer ve kaliteli ürünler elde edilmesi sağlanır. İç gözenek yapısında homojen dağılım görülür. Bayatlamayı geciktirerek daha uzun bir raf ömrü elde edilir. Üretimdeki maliyet ve son üründeki ticari kayıpların önüne geçilir. 

Tost, Hamburger Ekmekler için Geliştirici
ÜRÜN ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)

Millzyme® PUFFY 10

Millzyme® PUFFY 40

  • Yüksek fırın sıçraması sağlar.
  • Yüksek hacim sağlar.
  • Raf ömrünü uzatır.
  • İç yumuşaklığı korur.
  • Ufalanma ve kabuk dökülmelerini geciktirir.
200 – 500
Unlu Mamüller için Bayatlama Geciktirici
ÜRÜN ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)

Millzyme® PUFFY 20

Millzyme® PUFFY 30

Millzyme® PUFFY 40

  • Yüksek fırın sıçraması sağlar.
  • Yüksek hacim sağlar.
  • Raf ömrünü uzatır.
  • İç yumuşaklığı korur.
  • Ufalanma ve kabuk dökülmelerini geciktirir.

500 – 2000

250 – 500

150 – 500

Sandviç ve Roll Ekmekler için Un Geliştirici
ÜRÜN ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)

Millzyme® NORM

  • Yüksek fırın sıçraması sağlar.
  • Yüksek hacim sağlar.
  • Raf ömrünü uzatır.
  • İç yumuşaklığı korur.
  • Ufalanma ve kabuk dökülmelerini geciktirir.
100 – 250

Open Every Day:

Monday-Friday: 6am – 5pm
Weekends: 7am – 4pm

Visit Us

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 39513