Bir Sayfa Seçin

ENZİMLER

Lipaz Enzim

 

Lipaz Enzimler Emülgatörlerin ikamesi olarak geliştirilmiştir

Lipaz Enzim
ÜRÜN ÖZELLİĞİ ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)

Millzyme® LPZ

Millzyme® LP

  • Su ve yağın karışımını sağlayarak ,ekmek yapımında hamurun daha homojen karışmasını sağlar
    Protein yapısı içerisindeki yağların su ile birleşmesi sonucunda gluten kalitesini artırır
  • Hamurun fermantasyonu sırasında, gazın etrafını sararak hamurun gaz tutma kapasitesi artırır
    İç içe giren nişasta zincirlerini birbirinden ayırmak suretiyle nişastanın kristalleşmesine engel olur, dolayısıyla ekmeğin
    bayatlamasını geciktirir
    Sıcaklık vb.etkenlerin hamur üzerine olumsuz etkilerini giderir ve fermantasyon stabilitesini arttırır.

0,1 – 1

0,2 – 2,0

Open Every Day:

Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm

Adres

Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55