UN GELİŞTİRİCİLER
Fonksiyonel Enzimler
Millzyme® PLUS grubu fonksiyonel enzimlerimiz una ilave edilerek hamur yapım aşamasından son ürüne kadar yaşanabilecek hata paylarını en aza indirger, amaca uygun olarak işlenmesini sağlar. Ana karışım un gelişricilerimiz yanında takviye olarak kullanılan bu ürünler un standardizasyonunu kolayca desteklemek için geliştirilmiş ürünlerdir.
Ekmek hacmini arttırır. Bıçak açmada artış. İşleme kolaylığı.İnce kabuk ve kabuk renginde parlaklık. Üründe kalite standardizasyonu. Kuruma gibi sorunları minimize eder.
ÜRÜN ADI | ÖZELLİKLERİ | DOZAJ (gr/100 kg un) |
Millzyme PLUS – W | Ekmeklik unlar için enzim kombinasyonu | 10,0-20,0 |
Millzyme PLUS – X | Ekmeklik unlar için enzim kombinasyonu | 2,0-8,0 |
Millzyme PLUS – G | Ekmeklik unlar için enzim kombinasyonu | 2,0-8,0 |
Millzyme PLUS – H | Hamura işleme kolaylığı sağlayan enzim kombinasyonu | 2,0-8,0 |
Millzyme PLUS – M | Ekmeklik unlar için enzim kombinasyonu | 0,5-5 |
Millzyme PLUS – AG | Hamur direncini arttıran un geliştirici | 1,0-10,0 |
Millzyme PLUS – BG | Bayatlama geciktirici enzim kombinasyonu | 1,0-10,0 |
Millzyme PLUS – RL | Hamurun yoğurma stabilitesini düşüren enzim kombinasyonu | 0,3-5 |
Millzyme PLUS – GOLDN | Hamurun fermantasyon stabilitesi arttıran enzim kombinasyonu | 0,1-1 |
Millzyme PLUS – C | Unlu mamullerde hamur Ph dengeleyici | 5,0-10,0 |
Millzyme PLUS – S | Hamur direncini düşüren enzim kombinasyonu | 0,1-5 |
Millzyme PLUS – E | Hamura elastikiyet kazandıran enzim kombinasyonu | 1,0-10,0 |
Open Every Day:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm
Adres
Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55