Bir Sayfa Seçin

UN GELİŞTİRİCİLER

Ekşi Hamurlu Uzun Proses

Hamurun ekşi maya kullanılarak 5 ile 6 saat fermantasyonda bekledikten sonra pişirilmesi ile elde edilen geleneksel ekmek türleridir. millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.

 

Trabzon Ekmeği için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® ATA – 10
  • millzyme® ATA – 20

Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.

  • Kaliteyi arttırır.
  •  Fermantasyon dayanımını arttırır.
  • Hacim artışı sağlar.
  • İç gözenek yapısında homojenlik. Son ürün içinde dolgunluk.
15,0 – 25,0
Köy Ekmeği için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® ATA – 30

Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.

  • Kaliteyi arttırır.
  •  Fermantasyon dayanımını arttırır.
  • Hacim artışı sağlar.
  • İç gözenek yapısında homojenlik. Son ürün içinde dolgunluk.
15,0 – 25,0
Durum Buğdayı için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® ATA – 40

Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.

  • Kaliteyi arttırır.
  •  Fermantasyon dayanımını arttırır.
  • Hacim artışı sağlar.
  • İç gözenek yapısında homojenlik. Son ürün içinde dolgunluk.
15,0 – 25,0
Vakfıkebir için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® ATA – 50

Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.

  • Kaliteyi arttırır.
  •  Fermantasyon dayanımını arttırır.
  • Hacim artışı sağlar.
  • İç gözenek yapısında homojenlik. Son ürün içinde dolgunluk.
15,0 – 25,0

Open Every Day:

Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm

Adres

Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55