UN GELİŞTİRİCİLER
Ekşi Hamurlu Uzun Proses
Hamurun ekşi maya kullanılarak 5 ile 6 saat fermantasyonda bekledikten sonra pişirilmesi ile elde edilen geleneksel ekmek türleridir. millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.
Trabzon Ekmeği için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.
|
15,0 – 25,0 |
Köy Ekmeği için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.
|
15,0 – 25,0 |
Durum Buğdayı için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.
|
15,0 – 25,0 |
Vakfıkebir için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Millzyme® ATA grubu katkılarımız hamurda ve son ürün ekmekte hata paylarını minimize eder, fermantasyon dayanınımı arttırarak ekmeklerin hacimli olmasını sağlar.
|
15,0 – 25,0 |
Open Every Day:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm
Adres
Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55