Bir Sayfa Seçin

UN GELİŞTİRİCİLER

Borulu & Karafırın

Unun kalitesini arttırarak yoğurma sırasında hamur performansını iyileştirir.Fermantasyon özelliklerini geliştirir ve dayanımını arttırır. Özellikle Karafırınlar ve lüx ekmeklik unlar için formülüze edilen bu ürün grubu kullanılarak üretim hatasız gerçekleşir. 

 

Karafırın Unları için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® PAN – 20
  • Millzyme® PAN – 50
  • Millzyme® PAN – 60
  • Millzyme® PAN – 70

Unun kalitesini arttırarak yoğurma sırasında hamur performansını iyileştirir.Fermantasyon özelliklerini geliştirir ve dayanımını arttırır. Özellikle Karafırınlar ve lüx ekmeklik unlar için formülüze edilen bu ürün grubu kullanılarak üretim hatasız gerçekleşir.

  • Fermantasyon dayanımını arttırır.
  • Hamurun yoğurma süresini dengeler.
  • Hacim artışı sağlar.
  • Kabuğa parlaklık verir, rengi standardize eder.
  • İç gözenek yapısının homojen olmasını sağlar
15,0 – 30,0
Ramazan Pidesi için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® PAN – 10

Geleneksel ramazan pidesi yapımında oluşabilecek tüm hataların önüne geçer ,hamur elastikiyetini arttırır,tırnak tutmayı kolaylaştırır ve ekmekte yeme keyfiyeti sağlar ,lastikleşmeyi engeller

15,0 – 30,0
Lüx Ekmeklik Unlar için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® PAN – 30
  • Millzyme® PAN – 40

Unun kalitesini arttırarak yoğurma sırasında hamur performansını iyileştirir.Fermantasyon özelliklerini geliştirir ve dayanımını arttırır. Özellikle Karafırınlar ve lüx ekmeklik unlar için formülüze edilen bu ürün grubu kullanılarak üretim hatasız gerçekleşir.

  • Fermantasyon dayanımını arttırır.
  • Hamurun yoğurma süresini dengeler.
  • Hacim artışı sağlar.
  • Kabuğa parlaklık verir, rengi standardize eder.
  • İç gözenek yapısının homojen olmasını sağlar
15,0 – 30,0
Kayseri Pidesi için Un Geliştirici
ÜRÜN  ÜRÜN ETKİLEŞİMİ DOZAJ (g/100 kg un)
  • Millzyme® PAN – 80

Kayseri pidesi için özel formule edilmiştir. Amaca uygun hamur elde etmek için millzyme® PAN – 80

  • Hamurun dayanımını arttırır.
  • Hamurun işlenebilirliği kolaylaşır.
  • Açılabilirliği artırır.
15,0 – 30,0

Open Every Day:

Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm

Adres

Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55