UN GELİŞTİRİCİLER
Borulu & Karafırın
Unun kalitesini arttırarak yoğurma sırasında hamur performansını iyileştirir.Fermantasyon özelliklerini geliştirir ve dayanımını arttırır. Özellikle Karafırınlar ve lüx ekmeklik unlar için formülüze edilen bu ürün grubu kullanılarak üretim hatasız gerçekleşir.
Karafırın Unları için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Unun kalitesini arttırarak yoğurma sırasında hamur performansını iyileştirir.Fermantasyon özelliklerini geliştirir ve dayanımını arttırır. Özellikle Karafırınlar ve lüx ekmeklik unlar için formülüze edilen bu ürün grubu kullanılarak üretim hatasız gerçekleşir.
|
15,0 – 30,0 |
Ramazan Pidesi için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Geleneksel ramazan pidesi yapımında oluşabilecek tüm hataların önüne geçer ,hamur elastikiyetini arttırır,tırnak tutmayı kolaylaştırır ve ekmekte yeme keyfiyeti sağlar ,lastikleşmeyi engeller |
15,0 – 30,0 |
Lüx Ekmeklik Unlar için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Unun kalitesini arttırarak yoğurma sırasında hamur performansını iyileştirir.Fermantasyon özelliklerini geliştirir ve dayanımını arttırır. Özellikle Karafırınlar ve lüx ekmeklik unlar için formülüze edilen bu ürün grubu kullanılarak üretim hatasız gerçekleşir.
|
15,0 – 30,0 |
Kayseri Pidesi için Un Geliştirici
ÜRÜN | ÜRÜN ETKİLEŞİMİ | DOZAJ (g/100 kg un) |
|
Kayseri pidesi için özel formule edilmiştir. Amaca uygun hamur elde etmek için millzyme® PAN – 80
|
15,0 – 30,0 |
Open Every Day:
Pazartesi-Cuma: 8am – 5pm
Haftasonları: 9am – 4pm
Adres
Istanbul – Turkey
+90 212 294 18 55